Інформація щодо стану доріг та проїздів на території Львівської області внаслідок ускладнення погодних умов (станом на 09:00 2 лютого 2014 року)

Інформація щодо стану доріг та проїздів на території Львівської області внаслідок ускладнення погодних умов (станом на 09:00 2 лютого 2014 року)

03.02.14 23:04 0 915
В період з 28 січня по 2 лютого внаслідок погіршення погодних умов на території Львівської області, пов’язаних із сильним вітром та випаданням опадів у вигляду снігу, порушене сполучення із населеними пунктами області. Відсутній доїзд до 111 населених пунктів та ускладнений до 44 населених пунктів у 7 районах області.

В Сокальському, Радехівському, Бродівському, Золочівському районах спостерігаються сильні пориви вітру, які місцями призводять до утворення снігових переметів, що ускладнюють рух по автодорогам.

З метою забезпечення можливості роботи снігоприбиральної техніки на ділянці автодороги від населеного пункту Хватів Буського району до м. Броди Бродівського району рух транспорту здійснюється в реверсному режимі.

2 лютого станом на 09:00 відсутній проїзд по автодорозі «Броди-Підкамінь-Тернопіль» на ділянці від населеного пункту Підкамінь до межі з Тернопільською областю.

Станом на 09:00 за повідомленням ПАТ «Львівобленерго» частково без електропостачання на території області залишається 3 населені пункти: Бродівський район – 1 населений пункт, Перемишлянський район – 1 населений пункт, Сокальський район – 1 населений пункт.

Упродовж 1 лютого підрозділами ДСНС України для проведення робіт з розчищення доріг залучена важка спеціальна техніка в Сокальському районі та Бродівському районі.

На складних ділянках доріг працює 4 мобільні оперативні групи ГУ ДСНС України у Львівській області у Сокальському, Радехівському та Бродівському районах.

Снігоприбиральною технікою ГУ ДСНС України у Львівській області та 2-го спеціального-регіонального центру швидкого реагування пройдено 60 км автодороги та спільно з ДП «Львівській облавтодор» забезпечено розчистку та проїзд по автодорозі «Червоноград – Нововолинськ» в межах Львівської області.

Підрозділами ДСНС Львівщини здійснено буксирування 92 автотранспортних засобів, в тому числі 4 автобусів, 3 автомобілів швидкої медичної допомоги, 7 великовантажних автомобілів та 78 легкових автомобілів. Надано допомогу 320 особам, з них 6 дітей.

В Радехівському районі за допомогою снігоходу здійснено доставку породіллі з населеного пункту Барилів до дороги в районі населеного пункту Синьків. Звідти оперативним автомобілем ГУ ДСНС України у Львівській області вона була перевезена до пологового відділення Радехівської ЦРЛ.

Силами пошуково-рятувальної частини загону технічної служби із використанням 3 снігоходів проведено роботи по доставці продуктів харчування для мешканців населеного пункту Вигода Радехівського району та до психоневрологічного диспансеру в с. Лешків Сокальського району.

Рятувальниками розгорнуто 5 пунктів обігріву: 2 пункти на дорозі Київ-Чоп у Сколівському районі (Івашківський та Орявський перевали); 2 пункти – у м. Дрогобич по вул. Л.Українки та вул. П.Орлика та у м. Самбір на пл. І.Франка. Упродовж доби рятувальники надали допомогу 126 особам, які звернулися за допомогою до пунктів обігріву.

1 лютого 2014 року до виконання аварійно-рятувальних робіт від підрозділів ДСНС України, які дислокуються на території Львівської області було залучено 159 рятувальників та 52 одиниці техніки в тому числі техніка підвищеної прохідності, шнекороторна машина та снігоходи.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Тернопіллі торгував ...
Наступна новина: На Тернопіллі стосунки з ...

КОМЕНТАРІ