В Луцьку вклонімося величним тим рокам

В Луцьку вклонімося величним тим рокам

03.02.14 22:22 0 744
У зв’язку з 70-ю річницею визволення міста Луцька від фашистських загарбників та з метою вшанування ветеранів війни, учасників бойових дій 31 січня в актовому залі Палацу учнівської молоді відбулося свято «Вклонімося величним тим рокам».

Захід розпочався відео переглядом документальної стрічки тих далеких повоєнних років. На екрані – імена та фото Героїв, які загинули на Волині, віддаючи своє життя за мирне сьогодення. Ведучі зачитували імена ветеранів, які були бажаними гостями у загальноосвітніх та позашкільних навчальних закладах, коли приходили на зустріч з учнівською молоддю, але, на жаль, вже відійшли у вічність. Отож, всі присутні у залі, а це – учні 9-11-х класів та педагоги загальноосвітніх навчальних закладів, вшанували пам'ять загиблих хвилиною мовчання.

Під оплески до зали запросили найпочесніших гостей свята – ветеранів Великої Вітчизняної війни, учні вручили їм квіти. Вихованці Палацу учнівської молоді подарували всім присутнім святковий концерт. Зі сцени звучала мелодія учасників ансамблю бандуристів (керівник Валентина Тимчишина), лунали пісні у виконанні гурту «Лісова пісня» (керівник Олександр Киричук) та «Зразкового художнього колективу» вокального ансамблю «Світанок» (керівник Ніна Марценюк), запальні танці за участю «Народного художнього колективу» ансамблю народного танцю «Радість» (керівники Галина Соколова та Віктор Шугалов), «Народного художнього колективу» ансамблю сучасного танцю «Міраж» (керівник Оксана Янюк) та «Зразкового художнього колективу» ансамблю бального танцю «Ритм» (керівники Світлана та Сергій Застровські). Кожна музична композиція нагадувала визволителям про їх молоді роки.

На завершення дійства ведучі побажали всім миру та злагоди, непохитної віри у світле майбутнє нашої держави та міцного здоров’я на довгі й щасливі роки.

Управління освіти міської ради

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У закарпатця знайшли ...

КОМЕНТАРІ