На Тернопіллі дитяче відділення Зборівської центральної районної лікарні отримало статус “Лікарня доброзичлива до дитини”

На Тернопіллі дитяче відділення Зборівської центральної районної лікарні отримало статус “Лікарня доброзичлива до дитини”

03.02.14 18:14 0 728
Дитяче відділення Зборівської центральної районної лікарні отримало статус “Лікарня доброзичлива до дитини”. Про це повідомив головний лікар Зборівської центральної районної лікарні Євгеній Шевчук.

Статус "Лікарня доброзичлива до дитини" отримано за надання якісних медичних послуг у сфері охорони материнства та дитинства, – додав головний лікар Зборівської центральної районної лікарні Євгеній Шевчук.

Департамент охорони здоров’я докладає чимало зусиль для популяризації високих стандартів роботи медзакладів, що отримали статус “Лікарня, доброзичлива до дитини”, та планує їх досвід запровадити по всій області.

Слід зазначити, що отримання згаданого статусу - це свідчення високого рівня медичного закладу, де створені особливі умови для породіль та немовлят. Так, цей статус надається закладам, які активно проводять роботу щодо заохочення та підтримки практики грудного вигодування немовлят та дітей раннього віку.

До слова, у палатах дитячого відділення Зборівської центральної районної лікарні проведено заміну зношеного м'якого інвентаря на новий. Найближчим часом, планується заміна вікон на металопластикові та твердого інвентаря, а також придбання медичного обладнання.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Патріарх Кирил роздасть ...
Наступна новина: Галичанка-ТНЕУ обіграла ...

КОМЕНТАРІ