В Івано-Франківській області рятувальники вивільнили зі снігових заметів 58 транспортних засобів, надали допомогу 130 особам

В Івано-Франківській області рятувальники вивільнили зі снігових заметів 58 транспортних засобів, надали допомогу 130 особам

04.02.14 15:37 0 687
Протягом 31 січня та станом на 06:00 год. 1 лютого працівниками пожежно-рятувальних підрозділів Управління ДСНС в області здійснено 18 виїздів для надання допомоги водіям, транспортні засоби яких потрапили в снігові замети.

Зокрема, 31 січня о 12:33 год. на пункт зв’язку державної пожежно-рятувальної частини №4 смт.Богородчани надійшло повідомлення про те, що на автодорозі між населеними пунктами Підгір’я та Богородчани по вул.Надрічній з’їхав в кювет шкільний автобус. На момент пригоди в салоні автобуса знаходився тільки водій. Рятувальники, які прибули до місця виклику, за допомогою спеціальної техніки та буксирувального тросу витягли автобус з кювету на проїжджу частину дороги.

31 січня о 23:19 год. на пункт зв’язку державної пожежно-рятувальної частини №3 м.Галич поступило повідомлення про те, що в с. Комарів на автодорозі Мединя – Галич потрапили в снігові замети 3 легкових автомобілі ( «FIAT Ducato», « DAEWO LANOS», «УАЗ» ). Рятувальники, які прибули до місця виклику, за допомогою спеціальної техніки та буксирувального тросу вивільнили зі снігових заметів транспортні засоби та проїжджу частину дороги.

Загалом для надання допомоги було залучено 28 одиниць техніки та 68 чоловік особового складу пожежно-рятувальних підрозділів Управління ДСНС в області.

Управління ДСНС в області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Закарпатській області ...
Наступна новина: Йосиф Ситник: "Влада ...

КОМЕНТАРІ