Чернівецька область: за вихідні дні рятувальники відбуксирували 45 одиниць автотранспорту та надали допомогу 155 людям ,

Чернівецька область: за вихідні дні рятувальники відбуксирували 45 одиниць автотранспорту та надали допомогу 155 людям ,

04.02.14 15:39 0 765
Внаслідок ускладнення погодних умов, спричинених сильним вітром, на автодорогах області виникали снігові замети, що ускладнювали рух автомобільного транспорту. На здійснення заходів по забезпеченню проїзду на автошляхах області було залучено спеціальну техніку підвищеної прохідності Управління ДСНС в кількості 21 одиниці техніки та 71 чоловіки особового складу, від служби автомобільних доріг залучалося 46 одиниць техніки та 102 працівники, від УДАЇ УМВС 12 одиниць техніки.

Всього за вихідні дні підрозділами Управління ДСНС України у Чернівецькій області здійснено буксирування 45 одиниць техніки, серед них 2 автомобілі швидкої медичної допомоги, 1 автомобіль «Укрпошти», 3 пасажирських автобуси, 9 вантажних автомобілів, 8 мікроавтобусів, 22 легкових автомобілів та надано допомогу 155 людям, з них 6 дітей, які знаходились в транспортних засобах, що потрапили в снігові замети. Так, 2 лютого на спецлінію 101 міста Заставна надійшло повідомлення про те, що у селі Задубрівка Заставнівського району через снігові перемети на дорозі застряг автомобіль швидкої медичної допомоги, який прямував за викликом до породілі.

На допомогу їм відразу виїхали бійці ДСНС на автомобілі підвищеної прохідності. Породіллю в цей час на санях везли назустріч рятувальникам. Вони пересадили жінку в автомобіль та відвезли її до розчищеної дороги, де на них уже чекали працівники швидкої медичної допомоги.

Того ж дня у селі Чуньків Заставнівського району через снігові замети на дорозі не могли проводжувати свій рух самостійно 2 легкові автомобілі та 1 мікроавтобус.

Низька температура загрожувала здоров’ю людей. Рятувальники, використовуючи автомобіль підвищеної прохідності, відбуксирували зі снігового «полону» транспортні засоби в безпечне місце, після чого вони продовжили свій подальший рух самостійно. Таким чином було надано допомогу 7 людям.

Станом на 3 лютого залишається ускладненим проїзд до 12 населених пунктів краю.

Прес-служба УДСНС України у Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Йосиф Ситник: "Влада ...
Наступна новина: На Тернопіллі відсутність ...

КОМЕНТАРІ