У Волинській області у фермерському господарстві “Перлина Турії” активно застосовують сучасні технології під час розведення, утримання, доїння та годівлі молочного стада

У Волинській області у фермерському господарстві “Перлина Турії” активно застосовують сучасні технології під час розведення, утримання, доїння та годівлі молочного стада

04.02.14 13:49 0 764
У фермерському господарстві “Перлина Турії”, що працює у селі Сілець Турійського району від 2007 року, активно застосовують сучасні технології під час розведення, утримання, доїння та годівлі молочного стада. Із впровадженням наукових досягнень у волинському тваринництві ознайомився заступник голови облдержадміністрації Віталій Карпюк, який днями відвідав господарство.

Як розповів директор “Перлини Турії” Володимир Яренчук, перші 60 німецьких корів з'явилося у господарстві у 2011 році. Нині ж розводять поголів'я і чорно-рябої, і голштинської молочних порід — чисельність стада сягає трьох тисяч голів.

Аби отримувати високоякісне молоко та спростити роботу персоналу, в господарстві обладнали сучасний доїльний зал. Окрім того, працюють і автоматизовані кормозмішувачі.

“Розвиток тваринницької галузі на Волині набирає обертів. Упродовж останніх чотирьох років в регіоні оновили 13 ферм та комплексів. Частка держави у їх відновленні сягнула понад 33 млн грн”, - підкреслив заступник голови облдержадміністрації Віталій Карпюк. “Фермери розуміють, що грамотне застосування сучасних технологій в господарстві, сприяє високій якості сільгосппродукції, тим більше, якщо мова йде про виробництво молока”, - переконаний Віталій Карпюк.

Прес-служба облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області ...
Наступна новина: Закарпатська міграційна ...

КОМЕНТАРІ