Рівень захворюваності гострими респіраторними вірусними інфекціями на Волині не перевищує епідемічного порогу

Рівень захворюваності гострими респіраторними вірусними інфекціями на Волині не перевищує епідемічного порогу

04.02.14 10:14 0 770
Рівень захворюваності гострими респіраторними вірусними інфекціями на Волині не перевищує епідемічного порогу. Такі дані за минулий тиждень оприлюднили епідеміологи.

Вони констатують: розвиток епідпроцесу на 5-му тижні епідсезону 2013-2014 років відповідає сезонним показникам з тенденцією до підвищення захворюваності. Рівень захворюваності ГРВІ серед населення області не перевищує епідемічного порогу в жодному районі і становить 53 на 10 тис. населення, що є на 32% нижчим від розрахункового епідпорогу (77,7 на 10 тис.).

Всього за тиждень зареєстровано 5570 хворих. Серед адміністративних територій найбільше минулого тижня захворіло в Луцьку - 2522 мешканців, що становить 45% від усіх захворілих області. Серед дитячого населення зареєстровано 3393 випадки гострих респіраторних вірусних інфекцій. Це -

61 % від загальної кількості хворих. Летальних випадків не зареєстровано.

Епідеміологи повідомляють, що з початку епідсезону проводяться вірусологічні дослідження матеріалу від хворих гострими респіраторними вірусними інфекціями. Результати від’ємні, що свідчить про відсутність на даний час циркуляції вірусу грипу в області.

Проти грипу прищеплено 3110 осіб, що становить 84% від числа запланованих обсягів на епідсезон 2013-2014 років.

Про це повідомили у прес-службі прокуратури Волинської облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Чернігівській області ...

КОМЕНТАРІ