З ініціативи державтоінспекторів на Волині освятили аварійно небезпечну дорогу

З ініціативи державтоінспекторів на Волині освятили аварійно небезпечну дорогу

04.02.14 11:47 0 817
Співробітники з обслуговування стаціонарного посту №1 роти ДПС при УДАІ УМВС в області спільно зі священнослужителями провели пішу ходу та освятили дороги у селі Дерно Ківерцівського району (автомобільна дорога державного значення Устилуг–Луцьк–Рівне).

– Основна мета заходу – зниження аварійності на автошляхах Волинської області, адже маємо кілька небезпечних відрізків дороги, – зауважив командир з обслуговування стаціонарного поста №1 роти ДПС при УДАІ УМВС України у Волинській області капітан міліції Віктор Ворон. – Аби втілити задум у життя, звернулися за підтримкою до духовенства на чолі із Благочинним Ківерцівського району Української православної церкви отця Івана.

Перш ніж приступити до ходи освятили пост ДПС ДАІ та благословили державтоінспекторів на виконання своїх обов’язків щодо недопущення порушень ПДР і травматизму серед учасників дорожнього руху.

До освячення автошляху долучилися небайдужі громадяни на чолі із головами навколишніх сільрад.

Віктор Ворон розповів, що територія обслуговування стаціонарного поста займає 132 кілометри:

- Із початку року на підзвітній території трапилося сім дорожньо-транспортних пригод, у яких двоє людей загинуло, ще дев’ятеро отримали чималі тілесні ушкодження. Причинами аварій є вчинення порушень як пішоходами, так і водіями. Сподіватимемося, що із Божою підтримкою нам вдасть зберегти здоров’я і життя учасників дорожнього руху.

Правоохоронці запевняють, що на цьому не зупиняються. З метою проведення профілактичної роботи вони організують зустрічі у сільських радах та навчальних закладах, адже кожна людина є учасником дорожнього руху, а тому повинна знати і неухильно виконувати всі вимоги ПДР, щоби уникнути біди.

- Дотримання Правил дорожнього руху та взаємоповага один до одного є запорукою збереження здоров’я і життя людей, – підсумував командир з обслуговування стаціонарного поста ДАІ.

Юлія ЛОКОТЬКО,

СЗГ УМВС України

у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Івано-Франківській ...
Наступна новина: На Житомирщині на ...

КОМЕНТАРІ