У Волинській області міліція жодним чином не здійснює тиск на представників тих чи інших політичних партій або ж громадських організацій

У Волинській області міліція жодним чином не здійснює тиск на представників тих чи інших політичних партій або ж громадських організацій

04.02.14 11:17 0 746
Під стінами управління МВС України у Волинській області відбулася акція за участю громадських активістів, котрі звернулися до правоохоронців із проханням не здійснювати тиск на волинян, котрі активно висловлюють свою громадянську позицію.

Мітингувальники висловили стурбованість щодо виклику кількох десятків активістів як свідків в обласне слідче управління.

Своєю чергою перший заступник начальника УМВС – начальник слідчого управління Михайло Руденко наголосив:

– У провадженні слідчих перебуває кримінальне провадження за фактом погроз фізичною розправою депутатові обласної ради та його рідним. Невідомі вимагали у обранця громади виходу із лав Партії регіонів. У зв’язку з цим ми проводимо ряд слідчих та інших процесуальних дій. У правоохоронців є достатньо підстав вважати, що громадяни, котрих викликають як свідків, володіють необхідною для розслідування інформацією. Разом із тим наголошую: міліція жодним чином не здійснює тиск на представників тих чи інших політичних партій або ж громадських організацій.

Михайло Руденко запевнив присутніх, що найближчим часом представників ЗМІ поінформують про хід і результати розслідування кримінального правопорушення, розпочатого за ч. 1 ст. 350 (Погроза або насильство щодо службової особи чи громадянина, який виконує громадський обов’язок) Кримінального кодексу України.

Під час проведення акції правоохоронці забезпечили належну охорону громадського порядку та не допустили жодного порушення.

Юлія ЛОКОТЬКО,

СЗГ УМВС України

у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Закарпатській області ...
Наступна новина: В Івано-Франківській ...

КОМЕНТАРІ