В Закарпатській області тячівська міліція опікується працевлаштуванням неповнолітніх

В Закарпатській області тячівська міліція опікується працевлаштуванням неповнолітніх

04.02.14 12:31 0 757
Нещодавно в Тячівському районному центрі зайнятості було обговорено питання вдосконалення роботи з молоддю та вирішення проблем профорієнтації осіб, які скоїли злочини, та тих, хто перебуває на профілактичному обліку в службі у справах дітей.

Участь у зустрічі взяли заступник голови райдержадміністрації Василь Буга, директор Тячівського районного центру зайнятості Василь Кушілко, начальник служби у справах дітей Ольга Роспопа, начальник центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Вікторія Поп, головний державний інспектор Віталій Юртин, директор Тячівського професійного ліцею Петро Бокоч, начальник сектору кримінальної міліції у справах дітей Тячівського РВ УМВС Сергій Соломикін та інші.

Василь Кушілко проінформував присутніх про заходи, які здійснюються працівниками центру зайнятості з метою вирішення даної проблеми.

Сергій Соломикін наголосив на важливості проведення профілактичної роботи з молоддю у школах та інших навчальних закладах. Слід розповідати дітям про наслідки вчинення кримінальних та адміністративних правопорушень, а якщо ж неповнолітні вже скоїли протиправне діяння, то слід докласти зусиль для недопущення вчинення ними повторних правопорушень.

До приміщення центру зайнятості також завітали діти вищезазначеної категорії. Спеціалісти центру провели з ними профорієнтаційну бесіду, що була спрямована на усвідомлення дітьми важливості здобуття освіти та подальшого працевлаштування.

Після чого всі присутні мали можливість переглянути відеоматеріали на профорієнтаційну тематику.

Іван Філіп

Тячівський РВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Львівська облрада ...
Наступна новина: Чернівці: Продовжується ...

КОМЕНТАРІ