В Закарпатській області іршавський горе – наречений обікрав сім’ю своєї дівчини

В Закарпатській області іршавський горе – наречений обікрав сім’ю своєї дівчини

04.02.14 12:08 0 803
Зловмисника викрив оперуповноважений карного розшуку Іршавського райвідділу міліції Іван Гелетей. Суд присудив йому покарання–один рік позбавлення волі умовно.

До чергової частини Іршавського райвідділу міліції зателефонувала 40-річна мешканка села Доробратово й повідомила про те, що невідома особа з її оселі викрала 35 000 російських карбованців.

На місце пригоди виїхала слідчо-оперативна група райвідділу. Як з?ясував оперуповноважений карного розшуку Іван Гелетей, напередодні господар повернувся додому із заробітків з Росії. Всі зароблені гроші залишив у курточці в шафі спальної кімнати, а коли хотів їх віддати дружині, то виявив пропажу.

Господиня в скоєнні крадіжки грошей запідозрила нареченого своєї дочки, хоч і не хотіла спершу в цьому зізнаватись. Іван Гелетей навідався до того додому, й молодик зізнався у скоєному.

Цей 28-річний мешканець с. Негрово дружив із дочкою потерпілих, часто приходив до неї в гості, навіть допомагав їй поратись по господарству. Того дня він теж гостював у дівчини і бачив, як господар зі своєї курточки бере гроші, щоб розрахуватись за покупку. Тож у горе-нареченого й виник намір поцупити гроші, адже сам він ніде не працює…

Наступного дня злодій поїхав до Мукачева, де викрадені рублі на ринку обміняв на гривні. Частину грошей встиг потратити на сигарети, горілку та їжу.

За даним фактом старший слідчий Іршавського райвідділу міліції капітан Геннадій Туріна відкрив кримінальне провадження за ч.1 ст.185 Кримінального кодексу України (Крадіжка). Після завершення розслідування справу передали в суд.

Вироком Іршавського районного суду злодійкуватого нареченого засуджено до одного року позбавлення волі умовно. Обираючи міру покарання, суд врахував той факт, що до цього часу підсудний не скоював злочинів, вину у скоєному повністю визнав, частину грошей повернув і щиро розкаявся.

Проте хлопець хоч і уникнув тюрми, та все ж заплямував свою репутацію в селі й відносини з коханою та її сім?єю. Тепер питання, чи захоче дівчина такого нареченого…

Повідомляє Віта Горзов, Іршавський РВ УМВС.

«Карпатський об’єктив»
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області 37 ...
Наступна новина: Британія заборонила в’їзд ...

КОМЕНТАРІ