ГО «Телекритика» оголошує конкурс матеріалів про громадське мовлення

ГО «Телекритика» оголошує конкурс матеріалів про громадське мовлення

04.02.14 09:11 0 877
На конкурс приймаються статті, теле- і радіосюжети на тему «Громадське мовлення в Україні»: ідея і принципи громадського мовлення, його відмінності від комерційних медіа, перепони на шляху ухвалення закону про громадське мовлення, джерела фінансування, аудиторія та контент, корисна для України світова практика, альтернативні громадські інтернет-мовники – огляд, критика, порівняльний аналіз.

Наведений вище перелік тем не є вичерпним, конкурсні матеріали можуть стосуватися також будь-яких інших аспектів громадського мовлення в Україні. Жанрових обмежень немає.

Матеріали мають бути опубліковані в українських національних або регіональних ЗМІ (преса, онлайн-видання, телебачення, радіо) у період з 1 січня по 31 березня 2014 року.

Роботи приймаються до 31 березня 2014 включно на e-mail mymediaeditor@gmail.com.

Переможців буде оголошено у квітні 2014 року і нагороджено на церемонії, приуроченій до річниці анонсування запуску в Україні перших проектів громадського мовлення.

Призовий фонд:

- Перше місце: 4000 грн + додаткове замовлення на 3000 грн

- Друге місце: 3000 грн + додаткове замовлення на 3000 грн

- Третє місце: 2000 грн + додаткове замовлення на 3000 грн

- Четверте місце: 1000 грн + додаткове замовлення на 3000 грн

Додаткове замовлення включає контракт на створення нового матеріалу для розміщення його на сайті mymedia.org.ua та/або в інтернет-виданні «Телекритика».

Для студентів-журналістів передбачені спеціальні умови участі у конкурсі та окрема номінація – за кращу студентську роботу. Грошова винагорода – 1000 грн. і додаткове замовлення на 3000 грн. Крім того, студенти зможуть взяти участь у загальному конкурсі і позмагатися за головні призи з журналістами-професіоналами.

Ті студенти, які не мають можливості опублікувати свої матеріали у ЗМІ, можуть надіслати спеціально підготовані для конкурсу роботи організаторам на e-mail mymediaeditor@gmail.com. Їх буде опубліковано на сайті «Суспільне мовлення», а отже, ці статті зможуть взяти участь у конкурсі.

Така можливість надається лише студентам і не поширюється на професійних журналістів.

Конкурс проводиться громадською організацією «Телекритика» за фінансової підтримки Міністерства закордонних справ Данії (DANIDA) в рамках проекту MYMEDIA.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Івано-Франківській ...
Наступна новина: Волинська область: протягом ...

КОМЕНТАРІ