У Львівській області соціальні виплати за січень повністю виплачені, зі зарплатами і пенсіями затримок немає, – Олег Сало

У Львівській області соціальні виплати за січень повністю виплачені, зі зарплатами і пенсіями затримок немає, – Олег Сало

04.02.14 08:30 0 811
Про роботу Львівської ОДА за нинішніх умов розповів 3 лютого, голова облдержадміністрації Олег Сало. Насамперед він наголосив, що ситуація контрольована, обласна адміністрація робить все для забезпечення життєдіяльності. Жодних затримок немає зі соціальними виплатами, зарплатами, пенсіями.

Також оперативно ліквідовуються наслідки негоди. «Ми підготувалися до зими добре. Такої ситуації, як торік, ми не допустили, тому що є і паливно-мастильні матеріали, і суміші, підготували понад 300 одиниць техніки. Попросили Міністерство оборони, МНС, щоб надали додаткові БАТи, їх 8 штук працює в районах області. Були труднощі тільки в реверсному русі. Але траса Київ-Чоп не зупинялася», – сказав Олег Сало у коментарі журналістам.

Найскладніша ситуація у Сокальському, Бродівському, Золочівському, Радехівському районах. туди скерована вся снігоочисна техніка, яка працювала на трасі Київ-Чоп. «Ми робимо все, щоб ситуація нормалізувалася», – зазначив голова Львівської ОДА.

На відновлено електропостачання до усіх населених пунктів Львівщини, які були знеструмлені через сильні пориви вітру і снігопади. Працюють всі котельні. До кінця дня заплановано «запустити» водогін у Дрогобичі, на якому стався прорив.

Олег Сало наголосив, що зараз робота ОДА суттєво ускладнена.

«Ми відкидаємо область назад, дуже сильно відкидаємо. Всі програми призупинені, інвестиційні проекти, які ми напрацювали з іноземними великими інвесторами, іноземними банками, вони на всі в замороженому стані, інвестори очікують, а це робочі місця, зарплати для наших людей», – розповів Олег Сало, а водночас додав, що впевнений у якнайшвидшому логічному і позитивному завершенні тих перемовин, які зараз тривають у Києві.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Івано-Франківщина: в ...
Наступна новина: Ужгородського втікача ...

КОМЕНТАРІ