Інформація щодо стану доріг та проїздів на території Львівської області внаслідок ускладнення погодних умов (станом на 09:00 3 лютого 2014 року)

Інформація щодо стану доріг та проїздів на території Львівської області внаслідок ускладнення погодних умов (станом на 09:00 3 лютого 2014 року)

04.02.14 14:36 0 802
В період з 28 січня до 3 лютого 2014 року внаслідок ускладнення погодних умов на території області залишається відсутній проїзд по автодорозі «Броди-Підкамінь-Тернопіль» на ділянці від населенного пункту Підкамінь до межі з Тернопільською областю. Відсутній доїзд до 65 населених пунктів та ускладнений до 33 населених пунктів у 7 районах області: Бродівський, Сокальський, Радехівський, Золочівський, Перемишлянський, Буський та Жидачівський райони.

Протягом дня відновлено доїзд до 57 населених пунктів області.

Рух на дорогах державного значення здійснюється без обмежень.

Підрозділами Головного управління ДСНС України у Львівській області розгорнуто роботу командно штабного автомобіля в районі населеного пункту Дуб’є Бродівського району та організовано роботу кризового центру ГУ ДСНС України у Львівській області.

Упродовж 2 лютого підрозділами ДСНС України для проведення робіт з розчищення доріг залучена важка спеціальна техніка в Сокальському районі та Бродівському районі.

Технікою ГУ ДСНС України у Львівській області та 2-го спеціального-регіонального центру швидкого реагування спільно з ДП «Львівській облавтодор» пройдено 134 км та розчищено 100 км дороги (м. Белз, населені пункти Варяж, Лешків, Русин, Перемисловичі, Острів, Бояничі).

Підрозділами ДСНС Львівщини здійснено буксирування 12 автотранспортних засобів, в тому числі 7 великовантажних автомобілів та 5 легкових автомобілів. Надано допомогу 32 особам.

В Радехівському та Сокальському районах за допомогою снігоходів загону технічної служби здійснено патрулювання віддалених населених пунктів та промоніторено ситуацію щодо надання допомоги населенню у доставлені продуктів харчування, також довезенні медичних працівників до хворих.

Забезпечено роботу 1 об’єкту соціальної сфери щодо заповнення водою системи теплопостачання в середній школі с. Підгач Мостиського району.

На складних ділянках доріг у Сокальському, Радехівському, Бродівському районах працює 4 мобільні оперативні групи ГУ ДСНС України у Львівській області та 7 оперативних груп підрозділів області.

Рятувальниками розгорнуто 5 пунктів обігріву: 2 пункти на дорозі Київ-Чоп у Сколівському районі (Івашківський та Орявський перевали); 2 пункти – у м. Дрогобич по вул. Л.Українки та вул. П.Орлика та у м. Самбір на пл. І.Франка. Упродовж доби рятувальники надали допомогу 121 особі, які звернулися за допомогою до пунктів обігріву.

2 лютого 2014 року до виконання аварійно-рятувальних робіт від підрозділів ДСНС України, які дислокуються на території Львівської області було залучено 99 рятувальників та 33 одиниці техніки, в тому числі техніка підвищеної прохідності, шнекороторна машина та 3 снігоходи.

Ситуація є контрольованою.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Івано-Франківській ...
Наступна новина: Закарпаття: увага, ...

КОМЕНТАРІ