У Львівській області у Стрию оголошено вирок місцевій мешканці, яка у своїй квартирі облаштувала наркопритон

У Львівській області у Стрию оголошено вирок місцевій мешканці, яка у своїй квартирі облаштувала наркопритон

04.02.14 17:15 0 750
Нещодавно Стрийський міськрайонний суд оголосив вирок 26-річній стриянці, яка упродовж певного періоду минулого року надавала своє помешкання наркозалежним особам для незаконного виготовлення та вживання наркотиків.

Правоохоронці у ході досудового розслідування встановили, що у квартирі, яка знаходиться в спальному мікрорайоні Стрия, з дозволу господині помешкання, «посиденьки» влаштовували четверо наркозалежних осіб.

Під час санкціонованого обшуку в квартирі, власницею якої є 26-річна стриянка, працівники міліції виявили готові «порції» наркотичної речовини, посуд та інші предмети і речовини, які свідчили про те, що у цьому помешканні виготовляли та вживали наркотики. За висновками експерта, вилучена з квартири речовина - це особливо-небезпечний наркотичний засіб - дезоморфін.

Суд визнав 26-річну місцеву мешканку винною у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною 1 статті 317 Кримінального кодексу України (Організація або утримання місць для незаконного вживання, виробництва чи виготовлення наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів, а також надання приміщення з цією метою) та призначив покарання у вигляді трьох років позбавлення волі.

Врахувавши всі обставини справи, суд звільнив молодицю від відбування покарання з випробуванням з іспитовим строком 2 роки.

Вирок вступив у законну силу.

Ольга Марцинюк,

помічник начальника Стрийського МВ
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ