співробітники ГУ ДСНС Рівненщини взяли участь в святкових заходах приурочених 70-й річниці визволення обласного центру від німецько-фашиських загарбників

співробітники ГУ ДСНС Рівненщини взяли участь в святкових заходах приурочених 70-й річниці визволення обласного центру від німецько-фашиських загарбників

04.02.14 13:00 0 755
02 лютого особовий склад Головного управління Держслужби з надзвичайних ситуацій взяв участь у заходах приурочених 70-й річниці визволення обласного центру від німецько-фашиських загарбників, який відбувся на меморіальному кладовищі «Дубенське».

У День визволення Рівного вшанувати пам'ять солдат-визволителів та мешканців, що загинули під час окупації зібрались жителі та гості міста. На заході були присутніми: голова обласної державної адміністрації Василь Берташ, міський голова Володимир Хомко, перший заступник начальника ГУ ДСНС полковник служби цивільного захисту Сергій Крук, військовослужбовці оперативного командування «Північ», ветерани війни, керівники підприємств міста, представники духовенства, молодь та рівняни.

Учасники заходу хвилиною мовчання вшанували пам'ять визволителів та під звуки залпів поклали квіти до підніжжя монументу героїв Великої Вітчизняної війни й могил загиблих солдатів. Після чого перед присутніми під гімн України відбувся парад за участі військовослужбовців, серед яких був парадний розрахунок Головного управління Держслужби з НС Рівненщини.

Цього ж дня, мешканці та гості Рівного мали можливість взяти участь і в інших заходах, що проходили з нагоди свята у різних куточках міста та побачити святковий салют.

ГУ ДСНС України у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ