Франція звільнила під заставу колишнього міністра з Грузії

Франція звільнила під заставу колишнього міністра з Грузії

04.02.14 08:09 0 661
Суд у місті Екс-ан-Прованс на півдні Франції ухвалив звільнити під заставу колишнього міністра оборони Грузії Давіта Кезерашвілі на термін до 27 лютого, коли мають ухвалити рішення щодо його екстрадиції до Грузії. Про це повідомляє "Радіо Свобода".

Нинішня влада Грузії заявляє, що грузинського політика, одного з найближчих союзників попереднього президента країни Міхеїла Саакашвілі, розшукують за підозрами у відмиванні грошей, незаконних оборудках із нерухомим майном у Тбілісі й отриманні хабара на суму у 12 мільйонів доларів за сприяння контрабандному імпортові алкоголю до Грузії.

Давіта Кезерашвілі, який був міністром оборони Грузії у 2006–2008 роках, а також очолював фінансову поліцію Грузії, арештували у Франції в жовтні минулого року.

У Грузії після перемоги на парламентських виборах у жовтні позаминулого року опозиційної до Міхеїла Саакашвілі коаліції «Грузинська мрія» було порушено низку кримінальних справ стосовно членів партії Саакашвілі «Єдиний національний рух». У партії заявляють про політичні переслідування з боку нової влади, нова влада заперечує це.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Житомирщина: працюють ...
Наступна новина: В Луцьку у міській раді ...

КОМЕНТАРІ