Британія заборонила в’їзд комікові з Франції, якого вважають антисемітом

Британія заборонила в’їзд комікові з Франції, якого вважають антисемітом

04.02.14 12:11 0 732
Велика Британія заборонила в’їзд на свою територію комікові зі Франції, якого вважають антисемітом. Як повідомило британське Міністерство внутрішніх справ, до коміка, який виступає під іменем Дьєдонне, застосований наказ про недопуск, виданий у межах повноважень міністра Терези Мей відвертати в’їзд до країни окремих осіб із міркувань громадської безпеки. Про це повідомляє "Радіо Свобода".

Комік Дьєдонне М’Бала М’Бала оголошував раніше про свій план відвідати Велику Британію, щоб надати підтримку футболістові зі Франції, якому загрожує заборона на участь у матчах через використання образливого жесту.

Футболіст Ніколя Анелька, який зараз виступає за один із англійських клубів, у грудні публічно показав під час матчу придуманий Дьєдонне жест, який вважають прихованим похідним від нацистського вітання з антисемітським підтекстом. Анелька заявляє, що не є антисемітом.

Сам Дьєдонне у Франції останнім часом викликає все більше критики через цей жест і його антисемітські коментарі, за які він уже не раз потрапляв під суд. Дьєдонне, який має частково африканське походження, починав свою художню кар’єру як борець із расизмом, але з часом перейшов на антисемітські позиції.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Закарпатській області ...
Наступна новина: За вихідні на Волині від ...

КОМЕНТАРІ