У Тернополі завершився конкурс «Зроби своє місто кращим»

У Тернополі завершився конкурс «Зроби своє місто кращим»

04.02.14 11:37 0 779
170 магістрантів усіх спеціальностей Тернопільського національного педагогічного університету ім. В. Гнатюка взяли участь у конкурсі проектів «Зроби своє місто кращим», який тривав з 27 по 31 січня у виші.

Третій рік поспіль його організовує кафедра інформатики та методики її викладання спільно з громадською ініціативою «Громада і місто». Підтримує конкурс і Тернопільська міська рада.

«Завдяки конкурсу студенти можуть не тільки показати свої вміння, а й зробити свій внесок у розвиток Тернополя, - наголосив координатор громадської ініціативи «Громада і місто», співорганізатор конкурсу Ігор Ковалик. - Адже подані проекти можна реалізувати з користю для громади».

Конкурсанти запропонували чимало ідей для вирішення низки проблем міста. Екологія міста, стан доріг, здоров`я населення, проблеми соціально незахищених верств населення (дітей-сиріт, дітей-інвалідів), працевлаштування молоді, пропаганда здорового способу життя – це далеко не весь перелік тем, порушених у роботах.

Такий конкурс сприяє налагодженню зв'язків між студентами і представниками громадських організацій, міської влади тощо.

«Тернопільська міська рада завжди відкрита до діалогу з громадою, до нових ідей, - зазначив заступник міського голови Леонід Бицюра. - У рамках конкурсу студенти представили своє бачення розвитку міста, запропонували багато цікавих ідей, які можуть зробити Тернопіль кращим і комфортнішим».

Переможців конкурсу визначать згодом. Кращі проекти будуть запропоновані для реалізації в школах. А роботи, які мають бізнес складову, розгляне Регіональна рада підприємців Тернопільської області, - кажуть організатори.

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області ...
Наступна новина: В Закарпатській області ...

КОМЕНТАРІ