Луцьк: у міській раді відбулось навчання на тему «Основні правила роботи архівних підрозділів»

Луцьк: у міській раді відбулось навчання на тему «Основні правила роботи архівних підрозділів»

05.02.14 11:54 0 707
4 лютого, у залі засідань міської ради відбулось навчання для осіб відповідальних за архівний підрозділ виконавчих органів Луцької міської ради та установ, організацій списку № 1, що формують документи Національного архівного фонду і передають їх на зберігання до архівного відділу Луцької міської ради на тему: «Основні правила роботи архівних підрозділів». Захід організував архівний відділ міської ради. До виступів були запрошені представники Національного архівного фонду.

Заступник міського голови, керуючий справами виконкому Юрій Вербич, який курує цю ділянку роботи у міській раді, звертаючись до учасників навчання, наголосив на важливості дотримання правил і норм ведення діловодства у структурних підрозділах.

Адже встановлення єдиного для всіх установ порядку роботи з документами від їх створення в діловодстві до передавання на постійне зберігання до державних архівних установ – найголовніше завдання архівного відділу міської ради. Питання вивчення порядку роботи з документами і передавання на постійне зберігання неможливе без вивчення чинної нормативної бази у сфері архівної справи і діловодства. Про що розповідали представники Національного архівного фонду.

Зокрема, начальник відділу формування Національного архівного фонду та діловодства Руслана Ярмолюк розповіла про основні завдання роботи архівних підрозділів, особливу увагу звернула на правильне формування документів у справи, тимчасове зберігання документів у структурних підрозділах установи. Окрім цього, присутнім наголосили на порядку проведення експертизи цінності документів. Начальник архівного відділу Алла Дрейчан проаналізувала роботу структурних підрозділів міської ради та комунальних закладів у цьому напрямку та зауважила на необхідності внесення коректив у роботу, де це необхідно зробити.

На завершення навчання Юрій Вербич ще раз звернув увагу присутніх на неухильному дотриманні виконавської дисципліни та побажав подальших успіхів у роботі.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Повернення товару ...
Наступна новина: В Житомирській області ...

КОМЕНТАРІ