У Волинській області маневицька райрада підтримала запит щодо знесення пам'ятника Лєніну

У Волинській області маневицька райрада підтримала запит щодо знесення пам'ятника Лєніну

05.02.14 16:44 0 1174
3 лютого 2014 року позачергова сесія Маневицької райради на Волині майже одностайно підтримала депутатський запит до Маневицької селищної ради щодо необхідності знесення пам'ятника Лєніну. Запит від імени опозиційних політичних сил озвучила депутат від Всеукраїнського об'єднання "Свобода" Світлана Малишко.

Позачергова сесія Маневицької райради зібралася з ініціативи Партії регіонів задля того, щоб ухвалити б'юджет на 2014 рік. Проте опозиційні депутати висловили незгоду з запропонованим проєктом б'юджету. Свою позицію вони аргументували тим, що обласний б'юджет ще не затверджений. Крім того, у проєкті районного б'юджету передбачалося виділити субвенцію у розмірі 6,7 млн. гривень лише на смт. Маневичі, тоді як на весь район – нічого. Втім, "регіоналів" ці зауваження не переконали.

Орієнтовані на владу депутати спробували проштовхнути питання ухвалення головного фінансового документа району і таки поставили його на голосування. Але в Партії регіонів не вистачило голосів для затвердження б'юджету-2014.

Водночас, депутати Маневицької райради майже одноголосно підтримали запит до Маневицької селищної ради щодо знесення пам'ятника катові українського народу – Лєніну. Запит від імени опозиційних сил озвучила депутат райради від ВО "Свобода" Світлана Малишко.

Про це повідомили в прес-службі Волинської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Ужгородщині в ДТП ...
Наступна новина: Рівненська область: служба ...

КОМЕНТАРІ