Міліціонери Буковини завадили розбійникам здійснити напад на підприємця ,

Міліціонери Буковини завадили розбійникам здійснити напад на підприємця ,

05.02.14 11:49 0 744
Співробітники управління по боротьбі з організованою злочинністю УМВС України в Чернівецькій області викрили групу осіб, які планували пограбування приватного підприємця з Чернівців.

Четверо зловмисників (двоє з них мешканці Чернівецької області, ще двоє – Львівської та Тернопільської) планували розбійний напад у Чернівцях на приватного підприємця. Сума якою прагнули поживитися – понад 150 тисяч гривень.

Однак, на щастя, реалізувати свій задум зловмисникам завадили міліціонери. Вони затримали розбійників «на гарячому». Відомо, що при собі чоловіки мали два пістолети, електрошокер, ніж та інші знаряддя, необхідні для розбійного нападу.

Двоє чоловіків затримані, їм оголошено про підозру у вчиненні злочинів, передбачених ч.1ст.14 (Готування до злочину) та ч.4 ст. 187 (Розбій) Кримінального кодексу України. Двох інших міліція розшукує, а саме:

Топольницького (Короля) Юрія Олександровича, 04.07.1986 року народження, уродженець та мешканець с. Новий Киселів Кіцманського району Чернівецької області та

Федірчика Миколу Івановича, 20.10.1983 року народження, уродженець м. Кіцмань Чернівецької області, мешканець м. Чернівців.

Якщо вам відома будь-яка інформація про місцезнаходження розшукуваних – телефонуйте за номером (03722) 3-32-13 або на спецлінію 102.

СЗГ УМВС України

в Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Грузія заявила, що ...
Наступна новина: Повернення товару ...

КОМЕНТАРІ