Молодий ужгородець обікрав свого товариша

Молодий ужгородець обікрав свого товариша

05.02.14 15:45 0 862
За зняті з краденої банківської карточки гроші молодий злодій купив квіти своїй коханій…

Днями в Ужгородський міськвідділ міліції із заявою про крадіжку звернувся 31-річний місцевий житель. Чоловік повідомив правоохоронцям, що невідома особа викрала його банківську картку, з якої в подальшому зняла всі його гроші.

Справою зайнялись оперативники карного розшуку міськвідділу міліції, котрі невдовзі встановили, що до вчинення даного злочину причетний 25-річний приятель потерпілого Михайло, місцевий мешканець.

Крадій прийшов в гості до потерпілого й попросив щось поїсти. Доки привітний господар на кухні варив чай і нарізав ковбасу, Михайло швиденько поліз до його гаманця, дістав звідти банківську картку й сховав її собі в кишеню…

Вже наступного ранку злодій зняв із краденої картки всі гроші й відразу пішов по магазинах за покупками. За крадені гроші купив собі одяг, а коханій дівчині-троянди та подарунки...

Як розповів потерпілий, в той вечір він зі згаданим приятелем Михайлом відпочивали в одному з кафе міста. Після цього він запросив горе-приятеля до себе додому випити пива. Оскільки закінчилися гроші, по дорозі потерпілий дістав свою банківську картку і зняв з банкомату 80 гривень. Тим часом його товариш стояв поруч і запам’ятовував код картки… Аби потім вкрасти гроші.

Слідчим відділом Ужгородського міськвідділу міліції відносно зловмисника відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.185 Кримінального кодексу України (крадіжка), санкція якої передбачає покарання у вигляді виплати штрафу до п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, виправних робіт на строк до двох років, або позбавлення волі на строк до трьох років. Триває слідство.

Діана ДОРОГІЙ,

Ужгородський МВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ