В Закарпатській області мукачівські оперативники задокументували факт продажу наркотиків

В Закарпатській області мукачівські оперативники задокументували факт продажу наркотиків

05.02.14 10:00 0 699
Цей 43-річний мукачівець вже давно потрапив у полу зору працівників відділу по боротьбі з незаконним обігом наркотиків Мукачівського міського відділу міліції. Крапку в його «операціях» з продажу наркотичних речовин поставили днями «бнонівці», задокументувавши факт продажу психотропної речовини–метамфетаміну.

Як прокоментував в.о. начальника відділення боротьби з незаконним обігом наркотиків міського відділу міліції Василь Химинець, правоохоронці затримали чоловіка у Мукачеві, коли той за 800 гривень збув один грам психотропної речовини.

Походження цього білого порошку мукачівець пояснити відмовився. Та, як розповідають правоохоронці, чоловік сам вживає наркотики вже давно, тому, скоріш за все, він мав посередників, які постачали йому заборонені засоби. Наразі працівники міліції з`ясовують канали надходження наркотиків. Раніше, розповідають оперативники, цей чоловік вже притягувався до кримінальної відповідальності, та, як видно, на шлях виправлення не став.

Під час спецоперації від товариша підозрюваного, який був разом з ним, правоохоронці вилучили металевий кастет та розкладний ніж. Походження та призначення цих заборонених предметів наразі встановлюється.

За збут наркотичних засобів проти 43–літнього чоловіка відкрито кримінальне провадження за ознаками ч.2 ст.307 Кримінального кодексу України. За скоєне йому загрожує від п`яти до десяти років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Наталія Машіко

Мукачівський МВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Івано-Франківській ...
Наступна новина: На Тернопіллі хлопця, ...

КОМЕНТАРІ