В Закарпатській області мукачівка порізала власного чоловіка

В Закарпатській області мукачівка порізала власного чоловіка

05.02.14 16:09 0 1252
Повідомлення про чоловіка з ножовим пораненням надійшло до міліції з приймального відділення Мукачівської центральної районної лікарні, куди каретою швидкої допомоги доставили 45-річного мешканця району.

Медики діагностували у чоловіка ножове поранення плеча. На місце події відразу ж виїхала слідчо-оперативна група міськвідділу.

Медикам чоловік повідомив, що тілесні ушкодження він отримав з власної необережності, однак правоохоронці встановили, як усе було насправді.

З’ясувалося, що того дня подружжя за місцем проживання розпивало спиртне. Коли обоє були вже добряче напідпитку, між ними виникла сварка. У результаті жінка отримала кулаком в обличчя. Не стерпівши такої наруги та не маючи бажання вислуховувати докори чоловіка, жінка у відповідь його вдарила ножем у плече.

З місця події вилучено речовий доказ – ніж. Наразі жінці, яка ніколи не мала проблеми з законом, доведеться відповідати за вчинене за ч.1 ст.125 Кримінального кодексу України (Умисне легке тілесне ушкодження). Cанкція даної статті передбачає штраф до п’ятдесяти неоподаткованих мінімумів доходів громадян, громадські роботи на строк до двохсот годин, або виправні роботи на строк до одного року.

Триває досудове розслідування, у ході якого будуть встановлені всі обставини цієї події.

Повідомляє Євгенія Красилинець, Мукачівський МВ УМВС.

«Карпатський об’єктив»
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 1)
Попередня новина: Львівські правоохоронці ...
Наступна новина: „Мовою витинанки” – ...

КОМЕНТАРІ