На Хмельниччині с.Арбузов закликав місцеві органи виконавчої влади активізувати бюджетний процес

На Хмельниччині с.Арбузов закликав місцеві органи виконавчої влади активізувати бюджетний процес

05.02.14 14:48 0 1115
Представники місцевих органів виконавчої влади повинні активізувати бюджетний процес. Про це заявив Перший віце-прем’єр-міністр України Сергій Арбузов.

За його словами, незважаючи на непросту політичну ситуацію, бюджетний процес в регіонах України триває. Сергій Арбузов нагадав, що 3 лютого - останній день затвердження місцевих бюджетів, які мають прямі міжбюджетні відносини з державним бюджетом (республіканський Автономної Республіки Крим, обласні, міські міст обласного, республіканського значення, районні).

Перший віце-прем’єр-міністр України зазначив, що Уряд врахував і погодив більшість актуальних побажань місцевої влади.

«Хочу зі всією відповідальністю заявити, що на даний час Уряд і більшість обласних державних адміністрацій, виконавчі органи місцевої влади намагаються працювати у штатному режимі. Тому, ситуація в соціально-економічній і фінансовій сферах перебувають під контролем влади. На ми сформували та прийняли Державний бюджет на поточний рік, та увійшли у фазу затвердження місцевих бюджетів», - зазначив він.

Перший віце-прем’єр-міністр України підкреслив, що бюджетний процес у східних та центральних регіонах проходить досить активно. Сергій Арбузов наголосив, що станом на 3 лютого ц.р. затверджено 35,6% (4299 бюджетів із 12087) місцевих бюджетів усіх рівнів. При цьому, в Автономній Республіці Крим, Донецькій, Київській, Кіровоградській, Одеській, Полтавській, Сумській, Харківській і Херсонській областях забезпечено своєчасне прийняття усіх місцевих бюджетів, які мають прямі міжбюджетні відносини з державним бюджетом, а у Київській, Одеській та Сумській областях затверджено усі місцеві бюджети усіх рівнів.

Про це повідомили у Хмельницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Закарпатській області ...
Наступна новина: На Тернопіллі відсутність ...

КОМЕНТАРІ