Хмельниччина: вкрав трактор, бо … «душа бажала свята»

Хмельниччина: вкрав трактор, бо … «душа бажала свята»

05.02.14 08:07 0 724
Працівники Старосинявського райвідділу міліції впродовж години затримали 20-річного молодика, котрий викрав на місцевому сільгосппідприємстві трактор та поїхав шукати пригод по довколишніх селах.

Близько восьмої години вечора до Старосинявського райвідділу міліції надійшло повідомлення від працівників тваринницької ферми місцевого агропідприємства, які повідомили про викрадення трактора «МТЗ-82».

На місце події одразу ж виїхала слідчо-оперативна група, а на перехоплення викраденого транспортного засобу було направлено кілька патрульних екіпажів. І це дало свій результат — менш ніж за годину горе-тракториста затримали поблизу сусіднього села.

Зловмисником виявився 20-річний місцевий житель, який раніше уже притягувався до кримінальної відповідальності за крадіжку і на момент затримання перебував під дією запобіжного заходу у вигляді особистого зобов’язання.

Того дня, вже добре захмелівши, молодий чоловік вирішив трохи розважитись. Прихопивши з собою ще чималу порцію оковитої, попрямував до тваринницької ферми, де раніше працював різноробочим. Він пам’ятав, де стоїть трактор, тож безперешкодно проник у салон, сів і поїхав собі. Спочатку їздив вулицями рідного села, а не знайшовши там нічого цікавого, подався до сусіднього. Та на під’їзді його зупинили правоохоронці…

Після затримання хлопець пояснив, що пішов на такий крок, бо «душа бажала свята». Про своє майбутнє він у той момент не думав…

Як повідомив начальник Старосинявського РВ УМВС Анатолій Чубенко, наразі стосовно затриманого відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 289 «Незаконне заволодіння транспортним засобом» Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає покарання у вигляді накладення штрафу від однієї тисячі до однієї тисячі двохсот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або позбавлення волі на строк від трьох до п’яти років.

СЗГ УМВС України

в Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ