На Хмельниччині 5-річний хлопчик на санчатах в'їхав прямо під колеса мікроавтобуса

На Хмельниччині 5-річний хлопчик на санчатах в'їхав прямо під колеса мікроавтобуса

05.02.14 13:26 0 677
Дорожньо-транспортна пригода сталася посеред білого дня на одній із вулиць райцентру Дунаївці. Наразі лікарі борються за життя дитини, а правоохоронці з’ясовують усі обставини ДТП.

Близько 15.00 години 40-річний водій автомобіля «Форд Транзит» якраз повертався із роботи додому, як йому прямо під колеса в’їхав хлопчик на санчатах. Хоч чоловік їхав повільно, та звернути не встиг — дитина з’явилась буквально «нізвідки».

Як згодом розповіла бабуся потерпілого, онук не більше 5-ти хвилин був сам на вулиці. Вона ще наказувала матері хлопчика, щоб та не залишала його одного надворі, адже подвір’я знаходиться на пагорбі, нічим не обгороджене, а спуск — прямо на дорогу. У сніжну погоду — це величезна спокуса для дитини.

Опинившись надворі без нагляду, хлопчик справді взяв санчата і з’їхав з горба та, на жаль, прямо під колеса мікроавтобуса. Внаслідок ДТП дитина отримала розрив селезінки і терміново була доправлена в реанімаційне відділення Дунаєвецької центральної районної лікарні.

За фактом ДТП відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 «Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами» Кримінального кодексу України. Працівники Дунаєвецького РВ УМВС проводять необхідні слідчі дії для з’ясування усіх обставин ДТП.

СЗГ УМВС України

в Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Відновлено доїзд до 59 ...
Наступна новина: Ривкін: "Отримали певний ...

КОМЕНТАРІ