У зіткненні потяга та маршрутки на Сумщині загинуло 13 людей, - прокуратура

У зіткненні потяга та маршрутки на Сумщині загинуло 13 людей, - прокуратура

05.02.14 11:39 0 675
Унаслідок зіткнення маршрутного автобуса і потяга в Сумській області загинули 13 осіб, ще 5 (серед них – одна дитина) – постраждали.

Про це повідомила прокуратура області.

Як повідомили в Держслужбі України з надзвичайних ситуацій Сумської області, ДТП сталося біля села Вири Білопільського району Сумської області.

У ДСНС уточнили, що 4 лютого о 15:35 на нерегульованому залізничному переїзді сталося зіткнення маршрутного мікроавтобусу «Суми – Ганнівка-Вирівська» з потягом, який рухався сполученням «Харків – Ворожба».

« сталося зіткнення маршрутки з пасажирським потягом. Як тільки нам надійшла інформація про ДТП, на місце події виїхала оперативна група у складі наших співробітників управління, в тому числі начальник нашої прес-служби. На цей момент проводиться фото та відеозйомка, встановлюються причини», – зазначили в прес-службі ДСНС.

У Державній адміністрації залізничного транспорту України («Укрзалізниця») уточнили, що ДТП сталося на залізничному переїзді, оснащеному світлофором, який працював справно.

Водночас, за інформацією »Укрзалізниці», ДТП сталося близько 15:00.

«Близько 15:00 водій маршрутного автобусу «Богдан» проігнорував заборонний сигнал і виїхав на колію, в результаті чого зіткнувся з дизельним потягом № 847 сполученням Харків – Ворожба», – зазначили в «Укрзалізниці».

В «Укрзалізниці» повідомили, що для розслідування трагедії створено комісію, яка вже прибуде на місце події. Там заявляють, що трагедія сталася із вини водія маршрутки. (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Львівщина: подяка!
Наступна новина: В Івано-Франківській ...

КОМЕНТАРІ