В Одесі лікарня через борг залишилася відрізаною від телефонного зв’язку

В Одесі лікарня через борг залишилася відрізаною від телефонного зв’язку

05.02.14 12:20 0 659
В Одеській міській клінічній лікарні № 1 вже тиждень не працює жоден стаціонарний телефон. Телефонний оператор відключив лікарню від зв’язку за борги.

За інформацією головного лікаря Андрія Вегержинського, борг за комунікаційні послуги становить 7000 гривень. Тепер одесити не можуть зателефонувати ні в реєстратуру, ні у відділення, ні в центр «медицини катастроф», де повинні надавати екстрену допомогу. У оператора, який обслуговує заклад, обіцяють, що вже медики лікарні вийдуть на зв’язок.

«У нашій компанії діє автоматична система контролю розрахунків за надані послуги, і за відсутності оплати протягом певного терміну відключення відбувається автоматично. Як тільки з’являється факт оплати або підтвердження дати платежу (гарантійний лист), відбувається підключення послуг і абоненти можуть користуватися зв’язком.

У випадку з одеською лікарнею в системі протягом двох місяців не було зафіксовано факту оплати, тому 29 січня система автоматично зробила відключення», – розповіла менеджер зі зв’язків з громадськістю телефонної компанії Валерія Птяшко, пише «Сегодня».

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області ...
Наступна новина: Краматорський "Авангард" ...

КОМЕНТАРІ