У Львові покажуть виставу про історію пристрасного фламенко

У Львові покажуть виставу про історію пристрасного фламенко

05.02.14 10:35 0 694
1 та 2 березня у Львові у Міському палаці культури ім. Г. Хоткевича гастролюватиме Київський театр іспанського танцю і музики «Дуенде Фламенко». Відомий в Україні колектив запропонує львів’янам вирушити у танцювально-музичну мандрівку шляхами пристрасного іспанського фламенко.

Нова вистава театру так і називається – «Carretera», що в перекладі з іспанської – «Шлях», – повідомляють організатори заходу.

Вже кілька років поспіль Львів є одним із центрів іспанської культури фламенко в Україні. А все завдяки фестивалю «Fandango de Ucrania» («Фанданго з України»), який традиційно проходить на початку липня та збирає учасників з України і не тільки. Київський театр іспанського танцю і музики «Дуенде Фламенко» був одним із найяскравіших гостей минулорічного львівського фестивалю.

Театр «Дуенде Фламенко» – колектив талановитих артистів, які вже протягом багатьох років віддані культурі фламенко. Мистецтво цього театру – це поєднання таланту, тонкого смаку і високої виконавської майстерності, завдяки чому виступи «Дуенде Фламенко» – не менше захоплюючі, ніж виступи визнаних майстрів з Іспанії. Музично-танцювальні вистави театру – завжди глибоке занурення у чарівний світ фламенко, під час якого кожен глядач обов’язково відчує себе в запальній, експресивній, пристрасній Іспанії. Досконале мистецтво танцю доповнюється живим звучанням музичних інструментів, грою сценічного світла і яскравими костюмами.

Вистава «Carretera», яку львів’яни побачать 1 і 2 березня, – це неймовірно чуттєва розповідь про шлях розвитку фламенко – від витоків його і до сьогодення. Танцювальне дійство на сцені у виконанні двох чарівних танцівниць фламенко супроводжуватиметься музикою фламенко від початку XIX століття – і до сучасності, зокрема вишуканим поєднанням музики фламенко із класичною музикою та джазом. (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Тернопільським школярам ...
Наступна новина: В Житомирській області ...

КОМЕНТАРІ