У Львівській області правоохоронці затримали 24-річного жителя Червонограда за розбійний напад

У Львівській області правоохоронці затримали 24-річного жителя Червонограда за розбійний напад

05.02.14 17:31 0 931
Червоноградські правоохоронці затримали 24-річного місцевого мешканця, який протягом дня, обікрав квартиру на суму понад 30 тисяч гривень та здійснив розбійний напад на 15-річного хлопця заволодівши його мобільним телефоном.

Працівники сектору карного розшуку Червоноградського МВ ГУМВС України у Львівській області затримали 24-річного раніше судимого місцевого мешканця, який будучи у стані алкогольного сп’яніння вчинив розбійний напад на 15-річного хлопця. Погрожуючи хлопцеві кухонним ножем, зловмисник заволодів його мобільним телефоном вартістю 1050 гривень.

«Після вчинення розбійного нападу зловмисник скоїв квартирну крадіжку. Пізно увечері він проник у помешкання 36-річного місцевого мешканця звідки викрав золоті вироби, гроші в сумі 10 тисяч гривень та ключі від автомобіля. Після цього зловмисник з викраденим з місця злочину втік, Заподіявши збитків у розмірі 37 500 гривень», - повідомив заступник начальника Червоноградського МВ начальник кримінальної міліції майор міліції Андрій Дикий.

За даними фактами відкрито кримінальні провадження за ч. 1 ст. 187 (Розбій) та за ч.3 ст. 185 (Крадіжка) КК України.

На даний час чоловік затриманий та знаходиться в СІЗО міста Львова.

Оксана Козачок

Помічник начальника Червоноградського МВ

ГУМВС України у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: ПІШОВ ІЗ ЖИТТЯ КОЛИШНІЙ ...

КОМЕНТАРІ