На Львівщині працівники ДАІ радять водіям, як безпечно перечекати негоду

На Львівщині працівники ДАІ радять водіям, як безпечно перечекати негоду

05.02.14 15:51 0 1193
У Львівській області через негоду довелось обмежити рух транспорту на двох ділянках доріг. На трасі «Київ-Чоп» від села Хватів і до Бродів шквальний вітер не вщухає вже другий день. Щойно техніка розчищає дорогу, - її одразу ж замітає знову.

Щоби водії не потрапили у снігові замети, працівники Державтоінспекції заздалегідь повідомляють їх про тимчасові обмеження руху. Правоохоронці звертаються до водіїв вантажівок та просять перечекати негоду у безпечному місці.

«Біля Бродів утворилися замети. Погодні умови дуже складні, - застерігає інспектор ДПС ДАІ міста Львова Михайло Гуцуляк одного з далекобійників, - Краще зупиніться на стоянці. Тут є все необхідне. Дорогу розчистять, тоді поїдете далі. Не варто ризикувати своїм життям!».

Водій вантажівки Сергій повертається з Польщі до Києва. Почувши про «примхи природи», вирішує зупинитися на автозаправці. Каже, умови тут комфортні, поруч магазин, є гарячий чай. «Їхати зараз небезпечно, краще зачекати, поки поліпшиться погода», - говорить чоловік.

Про обмеження руху на автодорозі «Київ-Чоп» правоохоронці попереджають усіх, хто прямує в цьому напрямку. До водіїв вантажного транспорту звертаються по радіоканалу, спільному для далекобійників.

На ділянці від села Хватів до міста Броди постійно працює дорожня техніка, проте через сильний вітер шляхи замітає знову. Працівники ДАІ організували рух у так званому реверсному режимі – спочатку транспорт пускають в один бік, тоді – в інший, аби не виникало заторів.

«Наряди дорожньо-патрульної служби Державтоінспекції працюють у посиленому режимі, допомагають водіям, радять, де безпечно перечекати негоду. Люди мають змогу зупинитися, зігрітися, випити чаю», - розказує старший інспектор роти ДПС ДАІ у Львівській області Дем'ян Владюк.

Правоохоронці просять водіїв бути обережними, зважати на діючі обмеження руху та на час негоди утриматися від поїздок.

Прес-служба управління

ДАІ у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Житомирській області ...

КОМЕНТАРІ