У Львівській області червоноградські правоохоронці склали шість адміністративних протоколів за куріння у недозволеному місці

У Львівській області червоноградські правоохоронці склали шість адміністративних протоколів за куріння у недозволеному місці

05.02.14 12:39 0 708
З початку 2014 року працівники cектору кримінальної міліції у справах дітей Червоноградського міськвідділу склали шість адміністративних протоколів за куріння у недозволеному місці.

«В ході проведених заходів на прилеглій території до Червоноградського професійного гірничо-будівельного ліцею було виявлено двох учнів цього закладу, які палили цигарки. Згодом, недалеко від дитячого садочку ми виявили чотирьох учнів Червоноградського гірничого технікуму, які також палили», - повідомила старший оперуповноважений СКМСД Червоноградського МВ майор міліції Ірина Панасюк.

На всіх правопорушників складено адміністративні протоколи за ст. 175-1 КУпАП. (Куріння тютюнових виробів у заборонених місцях). За словами самих правопорушників вони не знали, що в цих місцях недозволено курити та пообіцяли, що більше такого робити не будуть.

«Оскільки усі особи вперше притягаються до адміністративної відповідальності, то їм винесено адміністративне покарання у вигляді попередження», -повідомила Ірина Панасюк.

Зокрема правоохоронці застерігають продавців і власників торгівельних закладів, аби вони не продавали неповнолітнім алкогольні й тютюнові вироби. Пам′ятайте, що за це правопорушення передбачено штраф та позбавлення ліцензії на торгівлю.

Правоохоронці застерігають дорослих, щоб ті не спонукали дітей до вчинення протиправних дій. Не купували неповнолітнім алкогольні чи тютюнові вироби. Вдома не тримали алкогольні напої у доступному для дітей місці, аби ті помилково його не випили та не опинилися у лікарні з алкогольним отруєнням. Пам’ятайте, що законом передбачено відповідальність за свідоме споювання неповнолітніх.

Оксана Козачок

помічник начальника Червоноградського МВ

ГУМУС України у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: За тиждень у Чернівцях ...
Наступна новина: На Закарпатті засуджено ...

КОМЕНТАРІ