Мирослав Богіра представив в.о. ректора Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені Степана Ґжицького

Мирослав Богіра представив в.о. ректора Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені Степана Ґжицького

05.02.14 13:01 0 860
4 лютого, заступник голови Львівської облдержадміністрації Мирослав Богіра представив в.о. ректора Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені Степана Ґжицького на Вченій раді університету.

За наказом Міністра аграрної політики та продовольства України Миколи Присяжнюка виконування обов’язків ректора покладено на декана факультету ветеринарної медицини Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені Степана Ґжицького професора Стибеля Володимира Володимировича.

«На галузь сільського господарства у Львівській області активно розвивається, однак тваринництво в складному становищі, зокрема спостерігається зменшення поголів’я великої рогатої худоби. Саме тому ми покладаємо великі надії на випускників цього вишу, – сказав у вітальному слові М.Богіра. – Ваші вихованці завжди посідають керівні посади у галузі народного господарства не тільки у Львівській, але й інших областях України. Але, на превеликий жаль, фахівців ветеринарного напрямку не вистачає на місцях, особливо висококваліфікованих кадрів», – додав заступник голови ОДА.

Мирослав Богіра привітав з призначенням та побажав новопризначеному в.о. ректора натхненної роботи, розуміння у викладацькому колі та здібних студентів. Водночас Володимир Стибель подякував за високу довіру та сказав, що буде намагатись її виправдати.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ