У Києві відбудеться ІІI Всеукраїнський конкурс шкільної форми

У Києві відбудеться ІІI Всеукраїнський конкурс шкільної форми

05.02.14 17:11 0 800
20 лютого в рамках Міжнародного фестивалю моди Kyiv Fashion та Всеукраїнського проекту «Стиль сучасної школи» у місті Києві, за підтримки Кабінету міністрів України, відбудеться ІІI Всеукраїнський конкурс на кращі зразки шкільної форми. Конкурс проходитиме у номінаціях «Шкільний стиль» та «Святковий настрій».

Окрім цього, заплановано проведення Круглого столу з питань розвитку та виробництва товарів шкільного асортименту за участю виробників та представників центральних органів виконавчої влади.

Метою проекту «Стиль сучасної школи» є підтримка та популяризація вітчизняних виробників шкільного одягу та взуття, демонстрація нових ідей, індивідуальних бачень дизайнерів, сучасних тенденцій та напрямків розвитку моди дитячого асортименту шкільного віку.

Початок ІIІ Всеукраїнського конкурсу шкільної форми об 11:30 год., за адресою: м. Київ, вул. Салютна, 2-Б, пав.1.

Українська асоціація підприємств легкої промисловості «Укрлегпром» та ТОВ «Київський міжнародний контрактовий ярмарок» запрошують провідні українські підприємства до участі у вказаних заходах.

Інформація щодо умов участі у Всеукраїнському проекті «Стиль сучасної школи», Положення про IІІ Всеукраїнський конкурс на кращі зразки шкільної форми, заявка учасника розміщені на сайті WWW.UKRLEGPROM.ORG.UA.

Контакти: (044) 428-76-42; 528-14-24; e-mail: izovit@uctk.kiev.ua; ukrlegprom@nbi.com.ua.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Закарпатті є своя ...
Наступна новина: Євген Мельник: ...

КОМЕНТАРІ