У Львівській області департамент соціального захисту населення облдержадміністрації оголошує про громадські слухання

У Львівській області департамент соціального захисту населення облдержадміністрації оголошує про громадські слухання

05.02.14 17:53 0 852
На виконання Орієнтовного плану проведення консультацій з громадськістю на 2014 рік, затвердженого розпорядженням голови облдержадміністрації від 17 грудня 2013 року № 902/0/5-13, департамент соціального захисту населення обласної державної адміністрації запрошує на громадські слухання представників громадських організацій Львівщини, сферою зацікавленості яких є реалізація Закону України «Про оздоровлення та відпочинок дітей». Слухання відбудуться 7 лютого об 11.00 год., за адресою: м. Львів, вул. Митрополита Андрея 10 (актовий зал, 5 поверх).

Теми, які розглядатимуться під час громадського обговорення:

- звіт департаменту про виконання Обласної програми з оздоровлення та відпочинку дітей на 2009-2013 роки у 2013 році;

- проект Обласної програми з оздоровлення та відпочинку дітей на 2014-2018 роки;

- проект рішення Львівської обласної ради про внесення змін до Обласної програми покращення соціального захисту багатодітних сімей, які проживають на території Львівщини 2008-2015 року, в частині забезпечення дітей з багатодітних сімей послугами з оздоровлення та відпочинку;

- пропозиції від громадських організацій та громадськості щодо проведення закупівлі послуг з оздоровлення та відпочинку дітей Львівської області в 2014 році.

Пропозиції до тем для проведення громадського обговорення прийматимуться до 6 лютого 2014 року на електронну адресу: simploda@gmail.com.

Результати обговорення будуть розміщені на офіційному веб-сайті Львівської обласної державної адміністрації (www.loda.gov.ua).

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: ПІШОВ ІЗ ЖИТТЯ КОЛИШНІЙ ...
Наступна новина: Історія іграшок LEGO

КОМЕНТАРІ