Відновлено доїзд до 59 населених пунктів Львівської області

Відновлено доїзд до 59 населених пунктів Львівської області

05.02.14 13:24 0 714
Департамент з питань цивільного захисту обласної державної адміністрації інформує, що станом на 09.00 4 лютого 2014 року системи життєзабезпечення області функціонують без порушень.

Рух на автомобільних дорогах державного значення здійснюється без обмежень.

Залишається ускладненим або відсутнім транспортне сполучення з 39 населеними пунктами у 5 районах області (Бродівському, Буському, Золочівському, Радехівському та Сокальському), з них повністю до 22 населених пунктів та частково до 17.

За останню добу відновлено доїзд до 59 населених пунктів області.

Протягом 3 лютого для розчистки від снігу та утримання доріг на території області було залучено 167 одиницю техніки та 243 осіб.

Керівництвом обласної державної адміністрації, Службою автомобільних доріг у Львівській області у взаємодії з райдержадміністраціями та органами місцевого самоврядування із залученням підрозділів ДСНС України, Міністерства оборони України, Мінінфраструктури України та суб’єктів господарювання, вживаються заходи з розчистки доріг та забезпечення доїзду до всіх населених пунктів на території області.

Зазначимо, за інформацією Львівського регіонального центру з гідрометеорології, 4 лютого на дорогах збережеться ожеледиця, місцями туман видимістю 200-500 м. Прогноз на 4 лютого – хмарна погода з проясненнями, без істотних опадів, місцями туман, слабка ожеледь, на дорогах ожеледиця, вітер південно-східний 5-10 м/с, температура повітря вдень від 4° морозу до 1° тепла, в горах 4-9° тепла.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Івано-Франківській ...
Наступна новина: На Хмельниччині 5-річний ...

КОМЕНТАРІ