Голова Львівської ОДА спростував інформацію, озвучену на одному із загальнонаціональних каналів

Голова Львівської ОДА спростував інформацію, озвучену на одному із загальнонаціональних каналів

05.02.14 16:51 0 1160
Голова Львівської ОДА Олег Сало звернувся з відкритим листом до генерального директора 1+1-медіа Олександра Ткаченка щодо спростування некоректної інформації, яка була озвучена у телвізійному випуску новин «ТСН.Тиждень» 2 лютого 2014 року. Подаємо текст листа в повному обсязі.

«Шановний Олександре Владиславовичу!

2 лютого 2014 року, у телевізійному випуску новин «ТСН. Тиждень» у сюжеті «Люди почали вершити долю країни своїми руками», озвучено інформацію про те, що « у Львові працівники адміністрації опечатали та покинули свої кабінети. Голова ОДА – на лікарняному».

Інформую, що дана інформація є недостовірною, оскільки робочі кабінети працівників апарату Львівської обласної державної адміністрації незаконно були опечатані печаткою канцелярії Львівської обласної ради. Даний факт чітко зафіксований у вищезгаданому сюжеті. В подальшому кабінети були опечатані печаткою Управління майном спільної власності Львівської обласної ради.

Також варто зазначити, що голова Львівської обласної державної адміністрації не перебуває на лікарняному, а виконує свої функціональні обов’язки, визначені Законом України «Про місцеві державні адміністрації» та іншими законодавчими актами України.

Водночас звертаю увагу на те, що обласною державною адміністрацією скеровано відповідні листи в правоохоронні органи, щодо надання правової оцінки фактам опечатування кабінетів, в яких розташовані структурні підрозділи Львівської обласної державної адміністрації, та в разі виявлення порушень, вжиття заходів реагування, відповідно до вимог чинного законодавства.

З огляду на вищезазначене, просимо невідкладно спростувати інформацію, що була оприлюднена 02.02.2014 у випуску новин «ТСН. Тиждень» у сюжеті «Люди почали вершити долю країни своїми руками», у шньому вечірньому випуску новин «ТСН» та інформувати нас», – йдеться у листі голови Львівської ОДА.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Івано-Франківській ...

КОМЕНТАРІ