Інформація про стан доріг та проїздів на території Львівської області внаслідок ускладнення погодних умов (станом на 09:00 04 лютого 2014 року)

Інформація про стан доріг та проїздів на території Львівської області внаслідок ускладнення погодних умов (станом на 09:00 04 лютого 2014 року)

05.02.14 09:29 0 698
В період з 28 січня до 3 лютого 2014 року внаслідок ускладнення погодних умов на території області залишається відсутнім доїзд до 22 населених пунктів та ускладнений до 17 населених пунктів у 5 районах області.

Упродовж дня відновлено рух автотранспорту по автодорозі «Броди-Підкамінь-Тернопіль» на ділянці дороги від населенного пункту Підкамінь до межі з Тернопільською областю, а також доїзд до 43 населених пунктів області.

Рух на дорогах державного значення здійснюється без обмежень.

Упродовж 3 лютого підрозділами ДСНС України для проведення робіт з розчищення доріг залучена важка спеціальна техніка в Сокальському районі – БАТ-2, шнекороторна машина; в Бродівському районі – інженерна машина розгородження від 2-го спеціального-регіонального центру швидкого реагування.

Технікою Головного управління та 2-го спеціального-регіонального центру швидкого реагування спільно із ДП «Львівський облавтодор» пройдено 167 км та розчищено 38 км автодоріг в Сокальському та Бродівському районах.

Здійснено буксирування 7 автотранспортних засобів, в тому числі 4 легкових автомобілів, 2 автобусів, 1 вантажного автомобіля. Надано допомогу 35 особам.

В Радехівському та Сокальському районах за допомогою снігоходів загону технічної служби здійснювалось патрулювання віддалених населених пунктів та моніторинг щодо надання допомоги населенню у доставлені продуктів харчування та медичних працівників до хворих.

На складних ділянках доріг працює 3 мобільні оперативні групи ГУ ДСНС України у Львівській області в Сокальському, Радехівському та Бродівському районах та 7 оперативних груп підрозділів області.

Рятувальниками розгорнуто 3 пункти обігріву: 2 пункти – у м. Дрогобич по вул. Л.Українки та вул. П.Орлика та у м. Самбір на пл. І.Франка. Упродовж доби рятувальники надали допомогу 46 особам, які звернулися за допомогою до пунктів обігріву.

3 лютого 2014 року до виконання аварійно-рятувальних робіт від підрозділів ДСНС України, які дислокуються на території Львівської області було залучено 56 рятувальників та 17 одиниць техніки. Ситуація є контрольованою.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ