В Івано-Франківській області працівники ДСО затримали жінку, яка намагалася зробити обновки за рахунок магазину всій своїй сім'ї

В Івано-Франківській області працівники ДСО затримали жінку, яка намагалася зробити обновки за рахунок магазину всій своїй сім'ї

05.02.14 16:55 0 856
В м. Івано-Франківську близько 19 годинина пульт Державної служби охорони надійшов сигнал про спрацювання тривожної сигналізації з супермаркету по вулиці Коновальця. На місце події негайно було відправлено наряд групи затримання Державної служби охорони.

За лічені хвилини працівники ДСО прибули на місце події, де до них звернувсястарший охорони та пояснив суть виклику, вказавши на невідому особу, яка намагалася викрасти та винести повз каси неоплачений товар, а саме чоловічі рукавиці, жіночу кофту, нижню білизну чоловічу, колготи жіночі, носки дитячі, шапку чоловічу та цукерки. На загальну суму 430 гривень.

Дану особубуло затримано. В ході розслідування правоохоронці дізналися, що жінка намагалася таким чином забезпечити необхідним всю свою сім’ю.

На місце події викликано слідчо-оперативну групу Івано-Франківського міськвідділу УМВС.

Затриманою виявилася 38-річна жителька міста Івано-Франківська. Наразі по даному факту проводиться перевірка.

Марія Мельникович,

УДСО при УМВС України

в Івано-Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Голова Львівської ОДА ...
Наступна новина: На Закарпатті є своя ...

КОМЕНТАРІ