В Івано-Франківській області правоохоронці викрили молодиків, які вирощували марихуану у вазонах, а також торгували амфетаміном та канабісом

В Івано-Франківській області правоохоронці викрили молодиків, які вирощували марихуану у вазонах, а також торгували амфетаміном та канабісом

05.02.14 16:04 0 1144
Працівниками відділу боротьби з незаконним обігом наркотиків УМВС в області спільно з оперативниками Рогатинського райвідділу міліції виявлено місцевих жителів, які організували на території району «наркотичний бізнес».

Збувачам наркотичних речовин лише 19 та 20 років. За місцем свого проживання в одного із хлопців, правоохоронці виявили та вилучили «амфетамін», «канабіс» та 42 рослини «марихуани», які вирощувались у вазонах. Також у помешканні підозрюваних виявлено саморобний пристрій для їх викурювання, та кошти, отримані від збуту наркотичних речовин.

Відносно 20-річного раніше судимого громадянина за збут наркотиків розпочато декілька кримінальних проваджень, за частиною другою статті 307 та 315 та частиною першою статті 317 та 310 Кримінального кодексу України, найбільш сувора санкція однієї із статтей передбачає позбавлення волі на строк до десяти років.

А щодо його спільника, 19-річного студента відкрито кримінальне провадження за вчинення кримінального правопорушення відповідно до частини другої статті 307-ї Кримінального кодексу України (незаконне зберігання, збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів, що карається позбавлення волі на строк від п'яти до десяти років з конфіскацією майна).

СЗГ УМВС України

в Івано-Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Рівненській області ...

КОМЕНТАРІ