Прикарпатські правоохоронці затримали посадовця в момент отримання неправомірної вигоди

Прикарпатські правоохоронці затримали посадовця в момент отримання неправомірної вигоди

05.02.14 08:08 0 865
Наприкінці січня працівники Державної служби боротьби з економічною злочинністю УМВС та їх колеги з Долинського райвідділу міліції задокументували факт вимагання та отримання неправомірної вигоди.

Майстер лісу Долинського агролісгоспу за відпуск лісо продукції вимагав у жителя одного з сіл району 1400 гривень. Про це стало відомо правоохоронцям. Після того, як майстер отримав від селянина зазначену суму, його затримали працівники міліції. В посадовця вилучили помічені купюри. Йому оголошено про підозру у вчиненні злочину, а саме вимаганні та отриманні неправомірної вигоди.

По кримінальному провадженні призначено криміналістичні та судово-хімічні експертизи. Чоловікові загрожує позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років з конфіскацією належного йому майна.

До речі, це вже другий випадок отримання неправомірної вигоди, задокументований правоохоронцями в цьому році. Так, на початку січня оперативники затримали керівника одного з вищих навчальних закладів у Коломиї, який вимагав 2700 гривень за укладення договорів оренди частини приміщення вишу для встановлення там автоматів з кавою.

СЗГ УМВС України

в Івано-Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Хмельниччина: вкрав ...
Наступна новина: В Закарпатській області за ...

КОМЕНТАРІ