У РІВНОМУ МОЖЛИВО НЕ ПРОДАВАТИМУТЬ СПИРТНЕ ПІСЛЯ 22:00 ГОДИНИ

У РІВНОМУ МОЖЛИВО НЕ ПРОДАВАТИМУТЬ СПИРТНЕ ПІСЛЯ 22:00 ГОДИНИ

05.02.14 10:20 0 686
Минулої п'ятницю під час засідання виконавчого комітету Рівненської міської ради вкотре піднімалося питання продажу алкогольних напоїв у Рівному після 22.00 години. До слова, тема продажу спиртних напоїв вже неодноразово виносилося на порядок денний виконкому, проте того чи іншого рішення жодного разу з цього приводу прийнято не було.

Як зазначив головуючий на засіданні міський голова Володимир Хомко, особисто він підтримує таку ініціативу, проте він не впевнений, що її підтримають усі жителі міста.

У зв’язку з цим Володимир Хомко дав начальнику управління торгівлі, громадського харчування та побутового обслуговування Ігорю Остапенку протокольне доручення подати до наступного засідання виконкому конкретні пропозиції щодо проекту рішення виконавчого комітету про заборону продажу алкогольних напоїв після 22:00 години в закладах торгівлі.

З огляду на це, було вирішено підготувати проект рішення та винести його на громадське обговорення. Якщо рівняни підтримають ініціативу, то відповідну заборону на продаж спиртного в місті таки встановлять.

Про це повідомили у Рівненській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Баррозу: ЄС і партнери ...
Наступна новина: Завдяки прокуратурі міста ...

КОМЕНТАРІ