У Рівненській області інформація про скоєння крадіжок за добу

У Рівненській області інформація про скоєння крадіжок за добу

05.02.14 16:04 0 1114
За добу до міліції надійшло 27 повідомлень про скоєння крадіжок. За 22 фактами відкрито кримінальні провадження за статтею 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Про деякі з них:

- Міліціонери встановили, що крадіжку мобільного телефону 42-річної Людмили в приміщенні торгового центру в Рівному по вулиці Соборній скоїв 25-річний рівнянин Роман. Зловмисник викрав телефон з кишені верхнього одягу потерпілої. Сума збитку встановлюється.

- Міліціонери встановили, що крадіжку з господарства 59-річної Валентини із Зарічного скоїв 48-річний місцевий житель Віктор. Зловмисник заволодів металевими трубами. Викрадене вилучене на повернуте власнику.

- Міліціонери встановили, що крадіжку мобільного телефону у 22-річного рівнянина Сергія скоїв 25-річний місцевий житель Роман. Зловмисник заволодів майном під час проїзду в маршрутному таксі, діставши телефон з кишені верхнього одягу потерпілого. Сума збитку становить близько 600 гривень.

- До міліції повідомила 31-річна Руслана жителька рівненського району, що вночі поблизу одного з розважальних закладів рівного на вулиці Київський невідома особа викрала її сумочку. Зловмисник заволодів грошима в сумі понад 1200 гривень.

- Міліціонери встановили, що крадіжку сумочки 20-річної Ірини зі Здолбунова в приміщення магазину скоїв 45-річний місцевий житель Петро. Потерпіла залишила речі без нагляду. Зловмисник заволодів грошима в сумі близько 250 гривень та трьома банківськими картками.

СЗГ УМВС України

в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Івано-Франківській ...
Наступна новина: У ЄС назвали підписання ...

КОМЕНТАРІ