Тернопільщина починає готуватися до весняно-польових робіт

Тернопільщина починає готуватися до весняно-польових робіт

05.02.14 11:43 0 717
Готувати господарство області до проведення комплексу весняно-польових робіт доручив голова Тернопільської ОДА Валентин Хоптян своєму заступнику Василю Гецьку та директору департаменту агропромислового розвитку Андрію Хомі.

Керівник краю зазначив, що в рамках реалізації завдань, доручень Президента України щодо вирішення актуальних проблем регіону, одне з основних завдань Тернопільщини - створити належні умови для розвитку села, діяльності агропідприємств, виробництва якісної сільськогосподарської продукції. Тому робота агропромислового комплексу має бути на постійному контролі в керівників місцевих райдержадміністрацій. Окремо зупинився Валентин Хоптян на питанні по створенню нових робочих місць в рамках розвитку садівництва в області.

Керівник краю доручив Василю Гецьку та Андрію Хомі взяти участь у селекторній нараді з питань підготовки до проведення комплексу весняно-польових робіт в 2014 році, в якій візьмуть участь відповідальні працівники Міністерства аграрної політики та продовольства України, центральних органів виконавчої влади, установ і організацій, громадських професійних об’єднань.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Івано-Франківській ...
Наступна новина: Грузія заявила, що ...

КОМЕНТАРІ