На Тернопіллі відсутність обласного та районних бюджетів практично не вплинуло на здійснення належних виплат працівникам бюджетної сфери

На Тернопіллі відсутність обласного та районних бюджетів практично не вплинуло на здійснення належних виплат працівникам бюджетної сфери

05.02.14 14:53 0 1089
Відсутність обласного та районних бюджетів практично не вплинуло на здійснення належних виплат працівникам бюджетної сфери, - про це на зустрічі заступнику голови Тернопільської ОДА Василю Гецьку доповів директор департаменту фінансів Степан Скибиляк.

"У січні 2014 року Головним управлінням Міністерства доходів і зборів у Тернопільській області забезпечено надходження податку на доходи фізичних осіб в сумі 55,8 млн. грн., - каже фінансист краю, - це дозволило виконати індикативний показник, доведений Міністерством. У порівнянні з минулим роком ріст надходжень склав 102,2%. Приріст надходжень до показників січня минулого року склав 2,8%".

Надходження єдиного соціального внеску забезпечено в сумі 166,8 млн. грн.

Виконання державного бюджету за січень склало 101%, що дозволило отримати дотації місцевих бюджетів на суму 92 млн. грн. Як результат, областю забезпечено фінансування виплат заробітної плати та обов’язкових платежів в сумі 176,3 млн. грн.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Волинській області ...

КОМЕНТАРІ