Компанія Microsoft оголосила про відставку Білла Ґейтса

Компанія Microsoft оголосила про відставку Білла Ґейтса

05.02.14 08:02 0 1120
Компанія Microsoft оголосила що її засновник Білл Ґейтс пішов у відставку з посади голови ради директорів і стане радником компанії з питань технологій. Він також залишається одним із членів ради директорів. Про це повідомляє "Радіо Свобода".

Також у компанії оголосили, що її новим генеральним директором стає Сатья Наделла. Цей 46-річний виходець із Індії працює в «Майкрософті» вже 22 роки, останнім часом на високих керівних посадах.

Цю посаду ж залишив дотеперішній генеральний директор Стів Баллмер, який оголосив про бажання піти у відставку ще в серпні минулого року.

Раду директорів «Майкрософту» замість Білла Ґейтса від очолив один із її членів Джон Томпсон.

Ґейтс, який спершу сам був генеральним директором компанії, залишив цю головну керівну посаду ще 2000 року, а з 2008-го завершив щоденну працю в «Майкрософті», залишаючись донині головою ради директорів. Головна його робота – співголовування у Фонді Білла і Мелінди Ґейтс, який він заснував разом із дружиною для підтримки охорони здоров’я і подолання крайньої бідності в усьому світі, а також для розширення можливостей для освіти й доступу до інформаційних технологій.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ