Чернівці: У 2013 році в пологовому будинку №2 народилося 3226 дітей

Чернівці: У 2013 році в пологовому будинку №2 народилося 3226 дітей

06.02.14 12:07 0 1114
У 2013 році в пологовому будинку відбулось 3226 пологів. Це найбільша кількість пологів за всю історію існування пологового будинку № 2. При цьому виконані всі основні рейтингові показники роботи пологового будинку, які інтегрують в собі всі складові лікувально-діагностичного процесу. Показник перинатальної смертності по дільниці обслуговування становить 7%, по стаціонару – 10%. Збережено манітарно-епідеміологічне благополуччя. Забезпечено раціональне використання ліжкового фонду.

Протягом року продовжувалась робота з удосконалення перинатальних технологій, активного використання мініінвазивних методик в гінекологічному відділенні, завершено розробку локальних протоколів надання акушерсько-гінекологічної та неонатологічної допомоги у відповідності до клінічних протоколів затверджених наказами МОЗ України.

Про це було повідомлено під час підсумкової медичної ради у КМУ «Клінічний пологовий будинок № 2» за результатами роботи закладу в 2013 році за участю головного спеціаліста Управління охорони здоров’я Чернівецької міської ради Галини Бовкун.

Управління охорони здоров’я міської ради

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Львівщина: ускладнено ...
Наступна новина: У Дніпропетровську ...

КОМЕНТАРІ