Олександр Демидов: "Буковинська міліція служить Вітчизні та Закону!"

Олександр Демидов: "Буковинська міліція служить Вітчизні та Закону!"

06.02.14 14:09 0 1142
На цьому під час засідання колегії наголосив начальник УМВС України в Чернівецькій області.

Загалом, підсумки діяльності підпорядкованих підрозділів за 2013 рік показали, що оперативна обстановка в області залишається стабільною та контрольованою. Роботу буковинських міліціонерів високо оцінили у Міністерстві внутрішніх справ. Нині управління за всіма показниками посідає лідируючі позиції в Україні.

Якщо говорити предметно, то у минулому році на 19% скоротилась кількість вбивств, на 36% - тяжких, на 45% - середньої тяжкості тілесних ушкоджень. Зменшилися і випадки розбійних нападів на 23%, хуліганств на майже 56%, підпалів на 20%, дорожньо-транспортних пригод на 22%, у тому числі зі смертельним наслідком на 51%.

Під час колегії оголосили і основні напрями роботи Міністерства внутрішніх справ та зокрема управління. Це боротьба з наркозлочинністю. А саме припинення незаконного обігу наркотичних речовин, перекриття міжнародних та міжрегіональних наркоканалів, незаконна легалізація коштів, отриманих злочинним шляхом.

Також в пріоритетах роботи на 2014 рік – боротьба з корупцією. Особливу увагу звертатимуть на викорінення явища хабарництва серед високопосадовців.

СЗГ УМВС України

в Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ